A KizmanTravel.com
csoport tagja

My status
Szálláskeresés
Úticél:
Érkezési dátum:
Távozási dátum:
Nem tudom érkezésem / távozásom dátumát

Rolunk


Rólunk

Lelkes és szakmailag rátermett csapatunk -a szállásfoglaló piaci alapos tanulmányozását követően - arra a megállapításra jutott, hogy beszállnak a vendégek és szállásadók kapcsolatteremtését és korszerű kommunikációját elősegítők egyre bővülő táborába. Ennek így kell történnie, hiszen meglátásunk szerint, a választék növekedésének minden résztvevő hasznát veszi.

Ugyanakkor tudjuk, ha sikeresek akarunk lenni, nincs más dolgunk, mint az Ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére törekvő lelkes és odaadó szakmai munkavégzés.

Bízunk benne, hogy mind az Üzleti partnereink, mind pedig a Szálláskeresőink számára sikerül a piacon található választék mellé megfelelő alternatívát kínálnunk.

Figyelmünk, szolgáltatásunk jellegéből adódóan kétirányú.

Egyfelől a szálláskeresők igényeinek szem előtt tartása, másfelől a Szálláskínálók marketing szakmai támogatása a szálláskereső látogatóink számára nyújtandó kapcsolatteremtő megoldások, hatékonyabbá, megbízhatóbbá és korszerűbbé tételéhez. Ennek érdekében rövidesen újszerű szolgáltatásokat kívánunk bevezetni, nagy hangsúlyt fektetve a Szállásadóink közlési lehetőségeinek bővítésére valamint a Szálláskereső Ügyfeleink alapos tájékoztatására.

Mindig jönnek valakik, akik úgy gondolják, többet vagy másként tudják azt nyújtani, amit a versenyzők eleddig kínáltak. Ez így van rendjén. Mi is szeretjük a kihívásokat és ez vezetett bennünket is oda, hogy a szálláskereső és kínáló szolgáltatások piacán az ügyfeleink javára bővítsük a lehetőségek egyre gazdagodó arzenálját.

Egyedülálló Üdülési és Szállásszponzor programunkkal valami olyasmit is kínálunk, ami mind a Szállásfoglalók, mind pedig a Szálláskínálók számára rendkívül kedvező egymásra találást jelenthet.

Már most elkezdjük a felkészülést a jövőre bevezetésre kerülő Üdülési és Szállás-szponzor programunkra. Kérjük kísérje figyelemmel az ezzel kapcsolatos újabb információkat.

A piacra lépve nem teszünk mást, minthogy azon dolgozunk, ne csak jók, hanem mások is lehessünk, ezzel is gazdagítva a piacon fellelhető színes választékot. Éppen ezért munkatársaink árgus szemekkel lesve Üzleti és Személyes Ügyfeleink kívánságait igyekszenek a szolgáltatásunk palettáját szélesíteni, illetve úgy kialakítani, hogy annak eredményekben és elvárásokban valamennyien kimutatható hasznát vehessék.Természetesen köszönettel tartozunk, minden kedves üzleti Ügyfelünknek, akik megismerve ajánlatainkat bizalmukba fogadnak bennünket, amit vállalkozásunk jelentős bevezető kedvezményekkel kíván meghálálni, arra gondolva, hogy ennek a szállásfoglaló vendégeink is közvetett módon hasznát veszik.

Munkatársaink komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a Szállásadók ajánlatait megismertessük a különböző igényeket támasztó Szállásfoglalói körökkel.

Megköszönve bizalmukat, tegyenek próbára bennünket és reméljünk szolgáltatásainkkal egyre hasznosabb és értékteremtőbb partnerei lehetünk Szállásadóinknak és Szálláskeresőinknek egyaránt.

Üdvözlettel:
Netszállás Programmenedzser

Legkedveltebb úticélok